Over IHFC

1C1A3505

Nu even wat over over mij zelf. Bij mij ligt alles in huis op de plek waar het hoort, ligt kleding op kleur en sorteer ik alles. Mijn man en twee zonen brengen wat chaos in deze orde. En loop ik regelmatig rondjes door het huis om alles weer op de plek te leggen. 

De administratie is mijn taak en die is gestructureerd en op orde. Mijn man is soms impulsief en overschrijdt dan het budget. Daar kletsen we dan samen weer over en dan zijn de doelen weer helder. Zelf loop ik ook wel tegen een aanbieding aan. Bekijk dan waar ruimte over is in het budget en sla mijn slag. Of loop snel door! Door overzicht en inzicht voel ik mij gelukkig! We werken met ons gezin aan onze dromen. Een mooie rondreis door Amerika is in 2023 gepland, de beleggingen voor ons vervroegd pensioen groeit en ons huis verbouwen we steeds meer naar onze wensen.

Waar kom ik vandaan?

In mijn jeugd was er niet veel geld thuis. Mijn vader werkte deeltijd doordat hij was afgekeurd in de bouw en mijn moeder was huisvrouw. Toch gingen we altijd op vakantie naar de boerderij camping in Wijhe en in de herfst regelmatig naar een Center Parks. Mijn moeder was creatief met geld en zag de aanbiedingen altijd als kansen om meer met minder geld te doen. In mijn tienertijd leerde ze mij omgaan met het geld dat ik bijverdiende. Ze gaf mij verschillende keuzes. Koop je 1 merkbroek of 3 broeken voor het zelfde bedrag? Hier heb ik veel van geleerd!

Op school ben ik de administratieve richting in gegaan en heb ik meerder studies gevolgd. Hoe meer uren je investeert in een vak. Hoe beter je erin wordt. Hoe meer plezier je eraan beleeft! Dat geldt ook voor mij. Administratie en financiën vind ik leuk! Ik doe het met een grote glimlach!

Wat wil ik bereiken?

Natuurlijk snap ik dat niet alle mensen zo enthousiast zijn als ik. Maar iedereen heeft een administratie. Iedereen wil zijn vrijheid, geluk en doelen realiseren! Hoe doe je dat dan? Hier kunnen we van elkaar leren. 

Samen komen we van overzicht naar inzicht en maken we een financieel plan. Jij weet dan hoeveel geld in je portemonnee zit, hoeveel op de bank staat en wat in je spaarpotjes zit. Je geeft precies uit wat je wilt en weet op welk onbewust gedrag je moet letten. Dit geeft rust, een gelukkig gevoel en maakt doelen concreet!

Kost dit geld? Ja. Levert het snel geld op? JA! Dus binnen no time heb je deze investering terugverdiend en spaar je meer geld dan nu!

Wat krijg je van mij?

Voor jou heb ik aandacht, bekwaamheid en betrouwbaarheid. Krijg je bewustzijn voor persoonlijke ontwikkeling. Krijg je de eigen regie en verantwoordelijkheid in je administratie. Werk je aan het behalen van je dromen en financiële doelen.

Heb je vragen of wil je samen aan de slag? Bel mij op nummer 0654716520 of vul het contactformulier in. Een intake gesprek kost niets! Jij bepaalt aan de hand van mijn plan of we gaan samenwerken.