Particulieren – Financiële planning

pexels-cottonbro-3943715_1120x500

WAT 

Wil je een wereldreis in de toekomst maken? 
Droom je van een mooi huis met een grote tuin?
Wil je een buffer voor financiële tegenslagen aan leggen?
Wil je eerder stoppen met werken?
Wil je sparen voor de studie van je kind(eren)?

Heb je 1 of meerdere van de genoemde financiële doelen, maar komt het er steeds niet van? Door te leren budgetteren per maand en daarna budgetteren voor het hele jaar leer ik je de mogelijkheden om deze doelen te behalen.

HOE

Geluk zit hem in het bereiken van je doelen!

Denk je dat geld gelukkig maakt? Vraag het aan allerlei succesvolle mensen en ze zullen het weerleggen. Het maakt dingen makkelijker, maar jou als persoon zeker niet gelukkiger. Triest is dat je dit kunt zien aan de ellende lange lijst op Wikipedia van beroemde personen die zelf een eind aan hun leven maakten. Ze hadden alles: geld, roem, bezit en onbeperkte mogelijkheden maar toch waren ze niet gelukkig. Geluk zit hem in het bereiken van je doelen en het leuke is, het maakt niet uit of ze groot of klein zijn. Kijk naar de verschillende levenscoaches die dit toepassen: Tony Robbins, Michael Pilarcyk, Rutney Sluis, ze hebben het allemaal over zelf je staat te veranderen en je doelen te behalen. Dit bereiken van je doelen geeft een roes van het winnaars gevoel. Samen kunnen we met financiële coaching kijken naar de patronen in je uitgaven. Hoe je over geld denkt en waarom het niet lukt om je financiële doelen te realiseren. 

Stap voor stap zetten we kleine doelen uit en ga je ervaren hoe het voelt. Met financiële coaching neem ik je bij de hand en ga ik naast je staan, zodat je het werken met doelen eigen maakt. En uiteindelijk leveren alle kleine beetjes een groot geheel op! Je bereikt je financiële doelen!