Met elke stap die je zet kom je dichter bij je doel

De economie kenmerkt zich door golfbewegingen. Ook nu zitten we in een golfbeweging naar beneden; een crisis, welke uiteindelijk een dieptepunt gaat bereiken en daarna voorzichtig zijn beweging omhoog weer inzet. Dit raakt ons allemaal! Maar hoe gaan we hier nu mee om?

Grote bedrijven hebben een afdeling administratie en diverse boekhouders en controllers in dienst. Hoe zit dat bij jou? Ben je in je eigen huishouding financieel redzaam? Heb je inzicht en lukt het je om je financiële doelen te behalen?

Of heb je moeite om rond te komen? Weet je niet of je in aanmerking komt voor bepaalde toeslagen en/of andere tegemoetkomingen? Heb je geen buffer om onverwachte uitgaven op te vangen? Lukt het steeds maar niet te sparen voor je doelen? Heb je (nog) niet geleerd om te gaan met geld?

Dan kan ik jou helpen!
Samen bespreken we jouw persoonlijke situatie in een gratis intake gesprek van 1 uur. Vanuit daar kijk ik hoe ik je verder zou kunnen helpen en kom ik met een passend pakket voor de geboden diensten.

Het doel is dat ik je coach om beter te worden in jouw zwakke gebieden op je huidige financiële planning, zodat ook jij je financiële doelen bereikt!